Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Argument kan man vända på

Skrivet av bettis också ensambarn
Jag skulle kunna använda exakt samma argument för att jag inte valt som du.
Jag har tid med mina barn. Jag missar inte deras utveckling till individer och till att lära sig att det finns andra än dom själva att ta hänsyn till. Jag leker jättemycket med alla mina barn (nja inte sant då tonåringen knappast leker längre). Tättisarna 8 resp 9 år och jag ska gå och bada i dag. Om jag inte skulle ha tid någon gång har barnen kompisar som alltid är välkomna hit och om alla kompisar skulle vara borta samtidigt så har dom varandra. Jag höjer inte rösten åt någon - vare sig det är en vuxen eller ett barn. Varför skulle jag det? Det betyder inte att jag aldrig blir arg - för det blir jag och det visar jag tydligt.

Ditt argument om att barn tätt skulle vara jobbigare än längre ifrån varandra är inte alls sant. Min ensamme store var betydligt jobbigare än mina tättisar tillsammans. Okej jag är tättisfrälst. Om jag hade kunnat hade jag försökt få två tättisar till men är tyvärr inte kapabel att få fler nu.

Du gör dina val utifrån din erfarenhet och väljer utifrån det. Det är säkert jättebra för Dig. Stå för det och var nöjd! Mina preferenser ser helt annorlunda ut än dina - det är väl bra att alla inte är lika?

« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv