Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

kanske du har rätt

Skrivet av Spånar
Självklart är det en bra sak att vi ska gå dit. Annars hade jag ju inte gått. Det var dessutom jag som fick ringa o boka tid för mötet.
Men saken är den att pappan sagt att han vill ha gv o nöjer sig inte med annat. Går inte jag med på att skriva på om det hos fam.rätten blir det rättegång. Så det är svårt att vara helt öppen när jag vet att det egentligen innebär att han menar att jag ska hålla med annars blir det ett helvete för mig. Men jag ska försöka vara den "mer öppensinniga av oss".
Ok. Säkerhet är kanske inte så viktigt då. Hade tänkt fråga hur han har barnsäkrat sitt hem eftersom jag inte tror att han ens vet vad fönsterspärrar o elpluggar är. Men det är som du säger kanske bara nåt som förvärrar saken mellan oss. Bara att hoppas på att nån annan talar om för honom att det måste man ha o hålla tummarna för att ungen inte pillar in nåt i uttaget då :/

Det är inte JAG som vill ha sakerna här. Det är en ledsen son som kommer hem efter att ha fått en massa paket på tex julen som enligt pappa o farmor mfl hävdat att det är hans. Som han sedan får leka med några timmar o sen åka hem utan. Tvååringar har nog svårt att förstå det där med att jag har vissa saker hos mamma o vissa hos pappa. För att pappa o mamma inte ska bråka så får jag snällt släppa grejjerna o inse att jag får leka med dem igen nästa helg.
Sonen är ju inte heller med hos famrätten o får inte uppleva nåt "tjat o gnäll" om några saker utan antingen börjar pappa skicka med saker efter det eller inte.Gör han det inte så får det vara så. Gör han det så är det väl ändå sonen som vinner på det eftersom han slipper känna det jobbigt att separera från nya roliga gåvor eller?
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv