Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Det är dina BARN!!

Skrivet av Eva E
Att höra dig säga att du har en oro över att _ditt ex ska gå in i ditt hus_ men inte höra dig uttrycka en oro över barnens hälsa då du vägrar dem att följa med på ett förutbestämt kalas och därtill hörande trevligt umgänge med sin pappa får mig nästan att gråta för dina barns skull ärligt talat! Vad är väl ett hus i jämförelse med den sorg och ledsenhet dina barn fick uppleva då de _återigen_ hamnade i kläm mellan sina krigande föräldrar?? Var är din oro över det? Var är din prioritering??

Men menar du allvar med att du ALDRIG kommer att kunna lämna ut en nyckel till dina barn för att du befarar att ditt ex genast skulle utnyttja den nyckeln till att ta sig in i din bostad? Du kan alltså inte lämna dem hemma ensamma ens för korta stunder –då kan ju deras pappa få nys om att de är ensamma hemma och därför försöka ta sig in hos dig? De ska följa med dig o handla osv som 15-16åringar, alternativt att du låser ut dem ur bostaden när du ska iväg??

Jag tycker att det låter som en överdrift av ditt ex beteende från din sida, och nej jag kan inte VETA det men jag tycker att det LÅTER som något du överdriver så att du kan påstå att det blir problem om inte ex:et kontaktar dig med tid för avlämning av barnen. Jag tycker inte att du verkligen _försöker_ hitta en praktisk lösning för barnen, jag tycker du fokuserar på att kriga med ex:et varpå barnen hamnar emellan. NI=bägge föräldrarna som jag förstår, är ju anmälda av skolan till socialen? Av vilken anledning, tror du??? Din son måste få psykhjälp som ett direkt resultat av ert fajtande. Jag tycker att det är förfärligt, det ÄR barnmisshandel.

Mitt förslag är att du FÖRSÖKER – VERKLIGEN FÖRSÖKER – hitta LÖSNINGAR som får livet att funka för barnen trots att du har ett knäppt ex. T ex som förslaget att utrusta barnen med nyckel så att de kan gå in själva om du inte är hemma när ex:et lämnar. Det är att hitta en LÖSNING när man har ett knäppt ex som vägrar kommunikation.

Den som VILL hitta en lösning hittar ALLTID en lösning – ingen kan få mig att tro något annat. Jag har själv ett halvknäppt ex som tvingar mig att hitta lösningar på alla möjliga konstiga problem som uppstår, men det kommer jag att göra tills jag stupar. ALDRIG att jag skulle låta mina barn bli i behov av psykhjälp för att jag ska vara principfast. Det finns ingen princip eller något hus eller något annat som går före barnens HÄLSA! Vakna upp!
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv