Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Och om exet bryter en hovrättsdom?

Skrivet av Mia2+1
Är det också att räkna som petitess?
Ja, jag anser också att man ska gå ungefär hur långt som helst för att barnen ska må bra - men det har, enligt den bakomliggande historien, enligt min åsikt Blue/Benji gjort.
Om skolan anmäler till soc att barnen mår dåligt, och att det dåliga måendet har sin grund i den andre förrälderns uppförande, är det då inte dags att som ansvarstagande förälder försöka skydda sina barn?
Ska _en_ förälder, till vilket pris som heslt för barnen, vika ner sej i varje situation, trots att resultatet är givet (grundat på erfarenheter av förutvarande situationer)?
Nää, jag menade inte att du var nykomling, eller att du inte har några erfarenheter av föräldrar som tjafsar om det du kallar petitesser - men i just den _här_ frågan är du uppenbarligen noll och intet insatt. I just denna fråga (dvs Blue/Benjis och hennes barns situation i nuläget) är det inte petitesser, eller småtjafs, eller schemafrågor det handlar om.

Och jag har själv ett skittrist ex som _inte_ kan hanteras, eftersom han helt väljer bort sitt barn. Ska jag ta på mej den skulden och det ansvaret då, menar du? För min dotter mår _pyton_ p g a pappas agerande, vilket jag inte kan göra ett jota för att ändra på.
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv