Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ja

Skrivet av anne.h m fyra perfekta barn på grönbete =)
de tre storas kläder ligger där nere. Jag tröttnade på att ALLTID ha kläder överallt..

Köpte -inte ELFA, det är för dyrt, utan Antonius på IKEA är lika och MKT billigare-, varsin stapel till barnen. De har en låg och en hög sektion var (totalt nästan 180 cm högt), blir 10 trådbackar var.

Två av staplarna står bredvid varandra, emellan den andra och den tredje har jag en klädstång och två trådhyllor under. Där hänger jag skjortor mm, under hyllan ligger rena lakan och handdukar än så länge, de ska få egna backar snart, jag ska köpa mer Antonius, de som är 1 m höga.

Ovanpå staplarna/klädstången är det en platta ("arbetsskiva") där jag lagt täcken och kuddar som är över, sånt vi har när vi får gäster, även barnens sovsäckar ligger där, allt prydligt nedpackat i ännu mer IKEA-grejer. ;)
(skubb klädförvaring, som en väska, typ)

Jag viker och lägger ner den rena tvätten i rätt låda direkt -eller så får nån av de stora göra det, det klarar de ju nu- Inga högar med ren tvätt mer som aldrig kommer in i rätt skåp. :)

Tänk att det FUNGERAR!!! =)
(tvättstugan är ca 32 m­² stort, så jag har fortfarande en hel del golvyta kvar, därför jag ska flytta ner även handdukar och lakan till tvättstugan)
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv