Annons:
  Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Mannen bestämmer i sängen?

Skrivet av Girliee
Jag tänder på att vara lite undergiven/lydig i sängen.. inget jag uttalar, men gillar att "följa". Tycker om lite hårda tag mer än mjuk romantisk sex.
De flesta jag datat har haft ett neutralt ingångsläge om man säger, hångel och kel och man smeker varandra, båda tar initiativ. Jag brukar aldrig säga att jag tänder på att bli "mjuk-dominerad". Nu med nya älskaren så tar han naturligt ledningen om man säger, och har gjort från första stund. Jag är absolut inte passiv utan mer följsam efter hur han "vänder" och styr med mig.. och jag gillar det oerhört, att känna att "han tar för sig".. jag undrar hur ni har det, har ni outtalade roller där tex mannen bestämmer?
Svar
Vi har
det precis så som du beskriver och det är vi båda mycket nöjda med =) Jag gillar att bli tagen, att han dominerar men inte så att jag på något vis känner mig underlägsen utan mer att han styr och jag följer.
Skrivet av    X
Hmmm,
inte funderat på det förut. Men nu när du nämner det så Ja. är nog som du märker jag,känner igen mig i det du skriver. eller känner igen,jag är precis som du *S* Fast jag tror att det kan variera från gång till gång. Ibland går jag igång ordentligt på att han dominerar ,tar tag i mig o kysser mig krävande o säger åt mig vad jag ska göra osv,..typ. men nästa gång är det kanske jag som är den mer krävande ledande parten.Då är det jag som bestämmer allt,han har inget att säga till om.. Men det är inget uttalat, utan det \"bara blir så\". Fast oftast gillar jag när han tar kommandot..
Skrivet av    Hallonpinglan
Nja!
I vårt förhållande är det snarast så att jag bestämmer leken men att han dominerar när väl leken har börjat. Vi bestämmer alltså båda två men jag är regissören och bestämmer vad och hur vi ska leka vilket brukar resultera i att han bestämmer i leken. Svårt att förklara :0)
Skrivet av    cecilia
Varierar...
Han är den som oftast är dominant, och då är det som du beskriver, han för och jag följer. När jag är den dominanta (kanske 1 gång av 5?) då ÄR jag dominant :) Talar om vad jag vill att han ska göra, hur han ska ligga, hur han ska ta på mig, att han inte får röra mig eller så backar jag helt sonika bara upp i ansiktet på honom :) Svårt att förklara!
Skrivet av    Daggis
Nja
Jag kan tända på att bli dominerad men inte om han vill försöka få mig underlägsen... ääääeee vad svårt att förklara. Jag vill gärna ha två starka viljor i sängen, det gillar jag. Och det där med att han tar för sig håller jag med om. Antar att det går upp och ner beroende på humör.
Skrivet av    Aj!
Kontroll
Jag har nog en tendens att bestämma i sängen, mest för att jag har svårt att släppa kontrollen. Vore lockande att killen helt tog kontrollen vid sex (mina fantasier brukar handla om det), men jag inbjuder kanske inte till det... Om jag frågar om det så är det ju fortfarande jag som bestämmer! Ny här förresten, men har naturligtvis läst lite i smyg :)
Skrivet av    cattis79
Jo...
så är det nog och jag gillar det :) Jag hade inte velat vara den som bestämmer. Men jag är nog lite gammaldags där, gillar att killen bestämmer lite.
Skrivet av    S
Jag tycker
precis som du skriver men tror att de flesta män gillar kvinnor som tar för sig/tar initiativ. Åtminstone är det nog min erfarenhet. Tänker att man upplevs som tråkig om man är som du beskriver men...det kanske är helt fel?? Hoppas det!
Skrivet av    Ghia
ja då
själv lever jag i ett bdsm-förhållande som i princip är 24/7 även om det inte är uttalat... Min pojkvän är den dominanta och jag är undergiven, har även ett slavinnehalsband som jag har på mig när han säger åt mig, även om hans vilja är min lag oavsett halsbandet eller inte. Säger han åt mig att göra nåt och jag gör det dåligt eller protesterar så vet jag också att jag får ett straff, det kan vara pisk/smisk eller nåt annat, beroende på situtionen... Detta är inget jag mår dåligt av, utan tvärt om... För första gången i mitt liv känner jag mig hemma.
Skrivet av    Anonym
Jag har..
.. så länge haft ett förhållande där jag varit den dominanta så det känns som jag gärna träffar en man som är karl nog att dominera mig den här gången. Lite spanking kan jag också tänka mig men jag kommer nog aldrig bli helt undergiven, bara när det passar mig själv.. ;0)
Skrivet av    Anonym
Tror jag oxå!
Jag tror många män längtar efter att få bli lite dominerade oxå, dom flesta tror jag tröttnar på att hela tiden dominera. Omväxling förnöjer!
Skrivet av    cecilia
Om min man
tar för sig och liksom styr mig i sängen så är det för mig att han känner sig attraherad av mig, att jag är sexig i hans ögon, att han verkligen vill ha mig. Ett neutralt ingångsläge kan ju bero på att det just är nytt och man vill inte förstöra något genom att bara \"köra på\". Jag pajade ett förhållande en gång pga det, tror jag. Var nog lite för \"på\" och så blev det inget mer, men det är inget jag känner mig dum för eller skäms för utan jag var jättetänd på honom och visade det och så blev det inget. Nu lever jag med en man sedan flera år och vi försöker ju variera det hela en smula. Ibland säger han att han har svårt att somna och frågar om jag kan runka av honom och jag gör det, ibland frågar jag om han vill ha hjälp att somna. Så härligt att bara göra det och sen inget mer. Jag njuter av hans njutning. Vi har väl inte direkt ombytta roller men jag är inte heller den som vill hålla på i evigheter i sängen, dels för att jag blir så himla lätt kissnödig. Jag förstår inte hur de gör som håller på i timmar, går de och kissar och tvättar sig emellan? Nä, mig stör det inte om det hela är över på 20 minuter, faktiskt. Ibland kommer maken en gång först om jag suger och han kan hålla sig längre när han tränger in i mig och därmed njuta längre men ibland kör vi på så han bara kommer en gång, det är olika.
Skrivet av    lejonmamman
nej
Vi har båda starka viljor och säger hur vi vill ha det, fast jag dominerar nog lite mera. Det beror på att jag behöver mera stimulans för att komma igång och det är jag som får ont om vi gör något för snabbt eller hårt.
Skrivet av    kvinna
Lite olika
Jag tycker också om att mannen är lite dominant, ibland. Det händer att han binder mig och jag inte får göra något. Händer det inte alltför ofta så är det superupphetsande. Det ska vara som en krydda, någon gång då och då. Men ofta så håller han fast mina händer när han är ovanpå, eller tar ett hårt tag i håret osv. Det uppskattas :o) När det gäller att styra i största allmänhet så är det också olika. Ibland vill jag vara den som styr det som händer. Vill att han ska få njuta maximalt. Nu är det ju så att hans njutning ligger i att göra det skönt för mig också, så det är sällan allt handlar om bara honom. Vad gäller det romantiska så älskar jag det också. Fast i det romantiska ligger att han ska vara en \"gentleman\" och styra en del. Förföra med gott vin, god mat, lite smekningar och blickar då och då under kvällen. När kvällen sen slutar i sängen ska han smeka och kyssa hela min kropp, så jag får känslan att han åtrår mig till max. Sakta smeka mig till en orgasm och sedan älska länge och långsamt med blicken djupt i min. Nu blev jag ju sugen på sex... Och mannen som är bortrest den här veckan...
Skrivet av    Lady
Jag med!
Jag tänder också på att vara undergiven... Alltså inte på något brutalt sätt men att han bestämmer och utför och jag tar emot, inte passivt som du säger men följsamt... Det faller så naturligt för oss! Jag kan vara en bitch också! Jag är det bara aldrig ;)
Skrivet av    Louise med William f. 040213
Välkommen hit! IMT
Skrivet av    Lady
Varierar!
Ibland \"dominerar\" han, ibland jag. Jag gillar både att ta och få, så jag tycker om att det är variation :-)
Skrivet av    Anna - änglamamma
Annons:

Faktabank

Artiklar och nyttig information

annons