Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Är jag osingel nu?=))

Skrivet av Pinglan


Då var han här ikväll och åt middag med mig och barnen.=)) Han har precis åkt hem, men kommer på onsdag och sover över.*S*
I helgen ska vi ev gå på bio mm.

Jag hoppas att detta går vägen nu!

men jag hoppas att jag får va kvar ett tag till innan jag vet mer bestämt????
Svar
Du är väl i gränslandet
Tills du vet med säkerhet så ska du väl vara kvar och förgylla våra dagar.

Hoppas det går bra för er.

*kram*
Skrivet av  Laijron
tack*s*
Känns lite pirrigt=))

kram
Skrivet av  Pinglan
Skulle väl inte....
....kalla mig osingel efter att ha träffat någon 3-4 ggr!

Å andra sidan.....för att introducera någon för JR, (som dessutom sover över), så skulle jag definitivt ha varit osingel en en bra låååååååång tid innan dess!

Så fråga inte mig vad du är.....betas mee....singel, semisingel, osingel.........det vet endast du!
Skrivet av  Ziggy
Fråga
Hur många gånger behöver du träffa någon för att bli osingel ?
Skrivet av  Q
Ingen aning egentligen!
Det handlar väl inte direkt om ett antal gånger utan mer om ett "mentalt tillstånd". Om man med osingel menar att man inte är "tillgänglig" för andra så kan jag väl i stort sätt säga EN gång. Eftersom jag definitivt aldrig håller på och dejtar flera paralellt eller så. Så i det avseendet är jag osingel direkt och som kortast intill dess jag inte längre träffar personen ifråga på DET sättet längre.


Men om man med osingel menar mer permanent "par" på obestämd framtid så är det väl ett stadie som båda skall upptäcka att man är i.....och det går inte att räkna i antal gånger. Det brukar väl infinna sig någon gång efter att de första "nyhetens behag" har passerat och man ändå finner att man vill "gå vidare" och ta det ett steg till!

Om du sen frågar med hänseende till att "jag skall ha varit osingel läääänge innan jag introducerar någon för JR"....... så har det väl mer att göra med att personligen känns det på så sätt att ska detta ske så ska det vara för att jag tror att jag kommer att vara tillsammans med den personen under lång tid och att personen i fråga därför åtminstone planeras ha en ganska permanent del i det liv jag även har som pappa. Eftersom jag har JR varannan vecka så kan jag ju under en ganska lång tid medans jag etablerar en ny reklation separera mitt "pappa-liv" från mit "Singel- och osingelliv" och därför gör jag det.
Jag vill inte hålla på och blanda ihop nyförälskelsen med mitt pappa-liv....för den vet jag av erfarenhet att den kan ta slut ganska fort från endera eller båda parter långt innan det övergår i något mer permanent......och då ser inte jag nån anledning till att blanda in min son i denna ekvation också!

Var det tillräckligt luddiga svar för att du inte skulle förstå någontong.......vem du nu än är!
Skrivet av  Ziggy
det känns såååååå bra.....
och man lever bara en gång!=))

Skrivet av  Pinglan
Och då är....
....det väl bara att säga grattis!....jag menar det!
Det är väl lite som jag brukar säga att: "Känns det bra så ÄR det bra"!

Det blev väl kanske ett lite "klumpigt" svar av mig däruppe.....det märks ju bla. på följdfrågan jag fick... för det intressanta är väl inte direkt när JAG anser att man är osingel eller inte! :-)

Det är väl bara det att jag kan inte låta bli att fundera lite....och nu blir det lite OT när jag fortsätter skriva!

Säg till om jag är "way out of line" Pinglan....det respekterar jag. I synnerhet som det här inte är en sida där man normalt dryftar saker på det sätt jag gör nu.

Men trots allt....som sagt...kan inte låta bli att fundera lite!

Det var ju bara några veckor sedan du senast skrev att din dotter inte hade tagit eran skilsmässa så bra. Och det är ju heller inte så jättelängesedan själva skilsmässan och separationen med tillhörande flytt genomfördes heller.
Och då kan jag inte låta bli att tänka att både för din egen skull och för din dotters skull så kanske det kunde vara bra att "landa" in lite i ERAT liv på ERA veckor innan du börjar röra om i grytan alltför mycket. Du har ju liksom jag barnen 50/50.....så det finns ju all tid i världen att på sin "egentid" pröva sig fram i en ny relation ett tag utan att blanda ihop det med tiden man har med barnen. Både för sin egen skull, partnerns skull och barnens skull.
Vi kan väl säga att jag talar lite av egen erfarenhet...utan att det nu varit jag som tagit hem "pappas nya" efter bara någon vecka :-). Men jag har sett det på "nära" håll och det var inte alltigenom klockrent!

Jag vet inte....det kanske bara är jag som är "trög". Men jag vet att lika "rätt" som nåt kan kännas i början.....lika fort kan det visa sig att jag eller "partnern" efter ett tag känner att det kanske ändå inte var så "rätt" som man trodde. Och själv vill jag gärna passera det stadiet innan jag ens tycker det är någon idé att blanda ihop "pappa-tid" med övrig "vuxen-tid".
Annars skulle det ha kunnat bli många "pappas nya" som passerat revy för Junior! :-)

Tänker på en del andra härinne som ena dagen deklarerat.... "Jag lämnar er nu! Jag är inte singel längre"....utan närmare förklaring. Sen är dom tillbaks på sidan efter några dagar.... "Jag är singel igen! Det blev inget med killen jag dejtade för första gången i fredags!?!?!?"
Kanske lite överdrivet.....men det svänger fort i singel/osingellivet! :-)
Och det är väl kanske inte lika enkelt som att fråga chans och "byta bricka" med varandra på rasten i mellanstadiet...... i synnerhet inte när man blandar in barn och ex i ekvationen!

Hursomhelst.....nu har jag väl uttryckt mig ännu klumpigare än från början och ursäkta om du tog illa upp på nåt sätt att jag lägger "näsan i blöt".

Givetvis önskar jag dig lycka till och jag hoppas att allt blir så bra som du nu känner att det kan bli!

Kram på dig Pinglan!
Skrivet av  Ziggy
NO hard feelings vännen!


Jag förstår dina tankar till fullo.

DU har rätt i att dottern tagit detta hårt. Men samtidigt känns detta så underbart. Men visst kan det skita sig imorron. Det är det ju ingen som vet.

Om du vill får du gärna maila mig det är så svårt att skriva här ibland.
ulrikat69@hotmail.com

KRAM på dig Ziggy!
Skrivet av  Pinglan
Haha!
Det är snart inte några singlar KVAR på den här sajten... Vi kanske får döpa om den? "Före detta singlar minglar"...? Hm.

Kul att dejten blev lyckad - lycka till med resten!
Skrivet av  Camelia
Du är osingel gumman!
Se till att vara snäll mot honom!


(Eller var det något annat du ville att jag skulle säga?)
Kram!
Skrivet av  LillKatt